|
|
|
| Total Views: 1447 - Total Replies: 34 |
|
SONTE..."
Sonte, nata është tërbuar mes engjujve E era fryn si e marrë! Dikush më foli me zë të heshtur, E më tha: ëndërroj o shpirt i bardhë!
Heshtja më mbuloi në krahët e saj, Ish ëndërr, e hidhur ,pa puthje! Ish fllad i lehtë dimri, Që iken me nxitim tutje!
Sonte , kam deshirë të çmallem Me ndjenjat e mia të fshehura! Do i heç me dhembje nga zemra, Do bëhem zog i lirë, zog shtegëtarë, E pa ndjenja!
written by : kosovariboy
|
|
Kthimit tënd i ika
kthimit tënd i ika Ora vjedh kohën time Tërë natën Ç'kërkon përsëri Fytyra jote e shformuar Në kujtimin tim Unë i ika kthimit tënd Ti e dehur do të vdesësh Buzëqeshjen time pa e gjetur Kurrë më.
|
| Back To Top |
|
I çmendur !!!
Me thane se jam i cmendur I cmendur se ndjej dashuri Me thone se jam I cmendur Se mall ndjej te shkruaj poezi I cmendur me thone se jam Se besoj tek ti Se fjalet e tua jane të kota Jane fare pa dashuri Ohh I cmendur un jam Se besoj tek ti Se te dashuroj pa hile Vall kjo quhet cmenduri ?
|
| Back To Top |
|
Beson ti??
"Beson ti ne jeten pas vdekjes?", dikur me pyete.. Nuk di te pergjigjem.. Di qe besoj, cfare ndiej per momentin, dhe aspak s´habitem..
"Beson ti te ekzistoje dikush qe mendon per te gjithe ne??" Nuk e di.. Besoj kur te shoh, te prek dhe di,qe ti je..
"Beson ti se fundi qe duhet te dashurosh, per te qene i lumtur??" Mbase kesaj di ti pergjigjem.. Pasi dhe mua keshtu me eshte dukur..
|
| Back To Top |
|
PËR TY
Do ta mësojë erën Ta pëshpërisë emrin Tënd Lules të i vijë aroma Jote Do ta mësojë Diellin Që të ledhatojë Si dora Jote, Yjet të shkëlqejnë Si sytë e Tu Atëherë do të jesh Çdokënd rreth meje
|
| Back To Top |
|
"Për Ty"
Shiqoj qiellin e kthjellët dhe shijoj flokët e tua të njoma bukuria jote më bën të verbër e sytë e mi derdhin lotë.
O Diell merëm me vete të shoh dallimin e ndriçimit tënd dhe të saj të shoh ç'vlerë ka dashuria e të kuptoj ç'është dashuria.
|
| Back To Top |
|
Mërzia
E kam nje mërzi me kan skam te flas shkruj poezi e me ze dua te bertas
dua te bertas te me degjoj gjith bota se nje her dashurohet por plaga spo sherohet
dua te bertas te me degjosh dhe ti te tregoj se te dua ndoshta me heket kjo mërzi
|
| Back To Top |
|
" Vdekja dhe une "
Qielli i kalter mbi ne ne ishim kater, drita ,dashuria ,vdekja dhe une nata si cader ngadale u ul ne mbetem tre. dashuria ,vdekja dhe une. Nje thike thelle ne zemer mu ngul ne bote mbetem vetem dy vdekja dhe une!
|
| Back To Top |
|
NESE
Se di nese neser do linde nje dite e re , e dielli te ndriçoje perseri, zogjte te cicerojne ne mengjes e trendafili ti hape gonxhet serish. Se di nese do zgjohem, e çdo gje te rilinde perseri, Por do doja qe nese do zgjohesha, te isha nje tjeter njeri...
|
| Back To Top |
|
Pa ngjyra
Ma more ngjyren e flokeve... Ma more ngjyren e syve... Ma more ngjyren e trupit... Mbeta duke kerkuar ngjyra!!!... Me fal pak ngjyra nga buzet... Se gjith kohes Jam duke fol PA NGJYRA per dashurine....
|
| Back To Top |
|
|
|
|
|
| |
|
|
|