|
|
|
| Total Views: 1555 - Total Replies: 18 |
|
te jemi realist sado pak apo shume te gjithe jemi kurioz edhe te inteesuar per te ditur te kaluaren e partnerin ishin e tij/saj! sa ndikon e kaluara e partnerit tek ju edhe na tregoni nese e pyesni partnerit tuaj drejtperdrejt per te apo merni informacion tek persona te trete per te kaluaren e tij.shkruani gjtihshka ne lidhje me intatin xhelozin kurizitetin edhe cdo gje qe lidhet me te kaluaren e tij/saj....sa e rendsishme eshte per ju!
--------------------------------------------------------------
"Prano vdekjen nga armiku, prano plumbin nga çeliku, prano t'varin ne litar, por kurrë mos prano të jesh tradhëtar"
|
|
e do doja te dija dicka nga e kaluara e tij....normale...mgjth nuk eshte se do e kerkoja me ngulm..avash avash do leja qe ai vet te me tregonte atehere kur ta ndjente...kuptohet duke e"ngacmu"edhe icik un mgjth un per ato qe ka kaluar spara jam tip shum xheloze apo te kem inate etj etj...mjafton qe kur eshte me mua eshte vetem e vetem me mua dhe per mua ne cdo kuptim..
hi all)
|
| Back To Top |
|
nese une e kam seriozisht me te sdo e kisha problem, por nese lidhja nuk eshte serioze me te mundet qe do ti tregoja por ndoshta jo gjithcka dhe do i shmangesha pasi thjeshte s'do ja kerkoja as une asaj gjera te tilla.
meshkujt ne pergjithesi nuk e kane per natyre te flasin ne detaj per asgje, dhe pytje te detajuara i bezdisin por me dike qe ke vendosur te kalosh jeten mund te tolerohen, mund ti kapercesh disa gjera duke mos menduar vetem per veten.
Bashkimi Pershendet Te Gjithe
|
| Back To Top |
|
| POSTED BY: Nyc_Girl on 08/19/2008 22:59:30 |
|
Nuk do ta kisha problem te kaluaren e partnerit,perkundrazi sa me shume eksperienca aq me mire se nuk do me tradhtoj ne martes,por kurjoze jam te di sa me shume per lidhjet qe ka patur jo se do ndikonte ne lidhjen tone por thjesht ta dija.
Nyc_Girl
|
| Back To Top |
|
| POSTED BY: Dushja on 08/19/2008 23:01:25 |
|
Te kaluara kane te gjithe, si femrat si meshkujt. Une nuk do doja te interesohesha shume per te kaluaren e tij nese sdo isha gati te flisja per te timen. Nese po, atehere do flisnim ne fillim, do ti ndanim keto dhe do ti mbyllnim si muhabet, sepse nese jemi bashk hapim nje kapitull te ri, sepse ai tjeteri eshte i perfunduar.
dushja pershendet nga zemra
|
| Back To Top |
|
Kur merret parasysh aftesia per te kaluar me pak ose shume probleme te kaluaren e personit qe kemi ne krah s'duhet marre parasysh vetem menyra sesi gjera te tilla jetohen ne vente te vogla patriakale ku e shkuara e dikujt eshte sh me e thjeshte te njihet nga te tjere dhe paraqykohet.Ne vende te medha dhe te zhvilluara cdo njeri zgjedh te ndaje ose jo pjese nga e kaluara e vet me njeriun qe ka ne krah per tu ndjere me afer ketij te fundit.Mendoj se aftesia per te kaluar(jo falur sepse askush s'duhet te kerkoje ndjese per te kaluaren e vet personave qe s'kane bere pjese ne te) ose jo te shkuaren e dikujt eshte dicka qe ka te beje me personaltetin e cdo personi dhe sa xhelos ose posesiv eshte ai kundrejt personit qe do pavaresisht gjinise.Ajo qe duhet te kihet parasysh eshte se cdo njeri ka nje te shkuar te veten e cila duhet te rrespektohet dhe pranohet si pjese e personit qe zgjidhet dhe nese dikush nuk e ben kete s'ka te drejte te ket te ardhmen ose te tashmen e ketij personi.
...LOVE IS WAITIN' TO BE LOVED...
|
| Back To Top |
|
| POSTED BY: oksa on 08/22/2008 10:16:39 |
|
Hmmmmmmmmm Mendoj Se Kjo Teme Eshte Pak ,,,,, Njeriu Me Te Kaluar E Tij Dhe Te Tashmen Qe Jeton Ka Krijuar Personalitetin E Tij , Formimin E Tij.TE DYJA BASHKE TREGOJ TE PLOTE MENYREN TENDE TE TE JETUARIT. Por Ne Jet Ka Humbje ,Zhgenjime ,Halle, Probleme Te Ndryshme. Ka Njerez Qe U Intereson Te Dijn Per Te Kaluaren E Personit Qe Ka Ne Krah. Ka Te TjEre Qe Nuk Duan Te Din Per Te Kaluaren E Tij. Ndonjer Ben Mire Te Dish Per Te Kaluaren E Personit Qe Do ,por Mendoj Deri Ne Ate Mase Sa Te Mos E Lendosh Tjtrin. Ne Se E Do Duhet Ta Duash E Pranosh Ashtu Si E Ke Para Syve . E Kaluara Ne Shum Raste Eshte Lenduse . Me Mire Veri Nje Kapak Hermetik. Gjithsesi Mua Personalisht Do Me Interesonte E Kaluara E Personit Qe Dua;) Shtoj ketu se me shume do me interesonte e kaluara e tij ne drejtime te tjera se sa ne drejtim te lidhjeve te tij te me parshme ME RESPEKT Oksa
TO MAKE EACH DAY COUNT !
|
| Back To Top |
|
Sipas mendimit tim nuk do me interesonte e kaluara e te dashures sepse nese ekziston nje dashuri e vertete atehere nuk mund te shihet mbrapa.Te gjitha projektet qe behen behen per te ardhmen keshtu qe nuk ka fare rendesi e kaluara.Mjafton qe midis 2 personave te ekzistoje nje ndjenje dhe pastaj gjithcka tjeter shkrumohet.Ndjenja e paster sheron gjithcka madje dhe te kaluaren e bukur apo te hidhur. E kaluara ne dashuri nuk ka rendesi.rendesi ka e tashmja dhe e ardhmja.Mjafton qe te ekzistoje ndjenja dhe cdo gje rregullohet, cdo gje harrohet. Vete fjala "e kaluar" thote gjithcka!!Sa te jem ne dijeni qe eshte e kaluar,sme intereson!
prishtinali jom......
|
| Back To Top |
|
| POSTED BY: LEILA_NJ on 08/23/2008 11:42:06 |
|
Mendoj se ne mos qe ne fillim, heret a vone e kaluara do merret vesh. Ndoshta jo e plote, ndoshta disa gjera do ngelen ne erresire.. por heret a vone heshtja do thyhet. Gjithsesi mendoj se cdokush ka te drejte te mbaje "sekretet" e tij te vogla, nuk shoh asgje te gabuar ketu. Une per karakterin qe kam, nuk do pyesja kurre, apo te kembengulja c'fsheh e kaluara e personit me te cilin rri. Nese ai do e shihte te nevojshme te me tregonte, do e degjoja me durim. Nese jo, nuk e kam problem. Te pakten keshtu ka qene deri tani..
when ya think ya have found love, what happens???
|
| Back To Top |
|
| POSTED BY: Jack on 08/23/2008 11:43:37 |
|
kur lidhet nje cift, normal qe e njohin njerin tjetrin dhe i flasin per veten e tyre, njihen si tip, si karakter, si pamje etj etj. POR, a duhet treguar gjithcka? prsh, a duhet folur per lidhjet qe ka patur partneri/ja, per kohet e vjetra qe kane kaluar? per ngjarjet se si u ka ecur lidhja? A eshte kjo dicka e drejte, apo me shume lendohet lidhja e tashme ne keto raste? Pra eshte e drejte qe duhet te jene te hapur 100%? Ju do donit te dinit gjithcka per te te kaluaren e partnerit/es, apo nuk do t`ju interesonte?(jo vetem ne kete rast por dhe per gjera te ndryshme zakonisht)
jack
|
| Back To Top |
|
|
|
|
|
| |
|
|