|
|
|
| Total Views: 2447 - Total Replies: 34 |
|
" DITËLINDJA"
Një shishe shampanjë plot trishtim pa hapur tëheq zemrën zvarrë drejt detit pa lagur i ulur në gjunjë, me mallin në zemër dallgët m'u afruan më thirrën në emër...!
Ej ti shpirt pa paqë, çfarë ke që loton dukesh i pashpresë si yll që noton?!
Pse lotët e tu sonte e lagun detin jam sonte vajtueshëm kam në zemët tërmetin?!
Që tund pa mëshirë, detin, tokën, pyjet ajo ka ditëlindjen e unë qaj me yjet...
I vetmi pa shpresë, me shishe në dorë rërën, detin, dallgët i bëra kurorë me një puthje malli, për ty jeta ime t'i nisa me fjalët shkruar në zemrën time...!
U bëfsh 1000 vjeç të tha malli im plot shishja e shampanjës e dehu shpirtin tim!!!
written by : kosovariboy
|
| Back To Top |
|
Puthje e Pafajshme...
Afër shpirtit tim fshehurasi kalove buzët flakë të kuqe si trëndafil të ngjashme të putha me shikim s'e di çfarë mendove më fal zemra ime ishte puthje e pafajshme!
Puthje me shikim e bukur tunduese u afrove afër hyre në shpirtin tim zemrat u tërbuan dashuri përveluese buzët flakë ndezen puthje pa mbarim...
Në thellësi të shpirtit do jetë e perjetshme brishtësi e shkruar nga zjarri i dashurisë pafajsia e puthjes do jetë e pavdekshme ëndërr që jeton në qiellin e lumturisë...
|
| Back To Top |
|
Diçka...
Nje here nje yll dhe nje cope akulli rane ne dashuri., Duheshin te shkretet sa nuk ish dash njeri... Po vuanin te mjeret se nuk takoheshin dot, se shume i ngrohte ish ylli dhe akulli shume i ftohte....
Por nje dite tundimit nuk i bene dot balle, poshte zbriti ylli,te akulli u ndal, po ne fund te saj a e dini cmbeti??? Nje planet pa uje dhe nje cope deti.........
|
| Back To Top |
|
e di qfarë ? njerzit janë të quditshum njëher urrehen pastaj duhen ndrrojnë mendimin, papritmas! njëherë të vërtetën... pastaj... të gënjen ... ajo pa seriozitet kinse nuk ka asgjë e di çfarë? njerzit janë të çmendur ndoshta janë tepër të paknaqur ndjekin botën verbësisht kur moda ndërron edhe ata ndërrojnë vazhdimisht ... .. banalisht ... Ti... ti që nuk je si të tjerët së paku ti në gjithësi je një pikë që nuk lëviz kurrë rrotull meje një diell ........ që rrëzon vetëm për mua si një diamant në mes të zemrës ... Ti .... ti që nuk je si të tjerër së paku ti në gjithësi nuk do të ndryshosh ... më thuaj se gjithmonë do të jesh e sinqert dhe se do te me duash në të vërtetë më shumë .... më shumë .... më shumë e di çfarë? njerzit janë të vetmuar dhe si mund ta largojnë mërzinë keshtu qe mendja ime nuk humb e frikësuar pa nevojë .... .... për asgjë send.
|
| Back To Top |
|
mashalla na cenke nga Poezit.. po keshtu nga zemra si je!!!
--------------------------------------------------------------
splash ju pershendet te gjithve mwaaaaaaaa
|
| Back To Top |
|
Për ty ...
Je strugur ne thellesin e shpirtit tim, Ne trupin tim,jemi bere nje. Ne enderr je prane buzeve te mia, Pse dashuria ime te ndodhi ter kjo. Per ty do te beja gjdo gje , Do te hyja ne zjarr,do te vdisja. Drejt e ne mendimet e hutuara E mendja ime gjen prehje ... Kur te kujton ty . Sa te pa qelluara jon pytjet Qe ja bej vetes. A thua a me Do ? E lehtas rrjedhin lotët ... Vertet Te Dua... Pse nuk me kupton ? Po shkruaj me forcen e lapsit Te Deshta Te Dua Dhe do te Te Dua gjithmone. Edhe nese me trup do ti takoj tjetres ... Shpirti ime do te te takoj vetem ty . Do te jesh pjes e pandashme e jetes time Kur trupin tim do ta mbuloj dheu i zi Shpresoj te me pushojne dhembjet e zemres Lotet e derdhur per ty Ateher do ti takoj vetem Zotit . Shpresoj te me fal per mekatin Qe i bera vetes ... Duke te Te Dashur ty me shume se Jeten .... Ahh! sikur te jemi bashk ... E te mos mendoj per vdekjen Vetem per ty ... vetem per ty ... vetem per ty ....
|
| Back To Top |
|
|
:
mashalla na cenke nga Poezit.. po keshtu nga zemra si je!!!
|
edhe nga zemra mire mire ka dasht Zoti hahhaah me vjen mire qe te kan pelqy poezit ... po mos i merr ngat zemre se fjal jon kto hahahaah kalo mire
|
| Back To Top |
|
| POSTED BY: lorche on 11/15/2008 18:18:04 |
|
ej njeri hallall te koft se boll te mira ishin poezit te lumt
|
| Back To Top |
|
I'm so sad and depressed Is all I want to do is rest I go to sleep at night But my dreams I just can't fight
I think of you lying in that bed And wonder if there is anything I could have said I wish you were still here But I know that you are still near
I love you more than you know I just wish you didn't have to go I just want one more day with you And I know thats what you would have wanted too
I miss you more and more each day There is so much more we had to say I know I will see you again But my life is just started to begin.
|
| Back To Top |
|
|
|
|
|
| |
|
|
|
|